Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-04@15:57:46 GMT

نکاتی طلایی درباره افزایش قدرت ذهن

تاریخ انتشار: ۹ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۶۷۵۰۱

با رعایت چند نکته طلایی قدرت ذهنی خود را افزایش دهید. ناطقان: آیا برای شما هم پیش آمده که هنگام رفتن به محل کار ایده‌ای به ذهن‌تان آمده، به خودتان گفته‌اید وقتی رسیدم آن را یادداشت می‌کنم و بعد به راحتی آن را فراموش کرده باشید؟ یا تا به حال پیش آمده بعد از ترک سوپرمارکت متوجه شده باشید یک یا دو قلم را فراموش کرده‌اید بخرید؟ در صورتی که این موارد در مورد شما هم صدق می‌کند، بد نیست این مقاله را بخوانید و راه‌های افزایش قدرت ذهن‌تان را یاد بگیرید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در هر سن و سالی که باشیم، ذهن ما، گاه گاهی ما را مایوس می‌کند. چه در حال تلاش برای به یاد آوردن چیزی باشیم، یا به یاد آوردن چیزی در دراز مدت، گاهی با لغزش حافظه مواجه می‌شویم. یا گاهی زمانی که اطلاعات بیش از حدی را جذب می‌کنیم، دچار چیزی می‌شویم که به آن «اضافه بارِ حافظه» می‌گویند و همین باعث می‌شود ذهن‌مان دچار مشکل شود، یا اینکه نتوانیم اطلاعات بیشتری را دریافت و درک کنیم؛ بنابراین چگونه می‌توانیم قدرت ذهن را افزایش، حافظه را بهبود ببخشیم و باهوش‌تر شویم؟ ظرف یک دقیقه این راز را برای‌تان برملا خواهم کرد!

۱. یک حقیقت ناخوشایند درباره‌ی مغز انسان

درصورتی که به دنبال راه‌هایی برای تمرین دادن مغز جهت تقویت حافظه هستید شاید بد نباشد نکته زیر را بدانید:

واقعیت این است که: ذهن ما انسان‌ها هرگز برای حفظ کردن، ذخیره سازی و یادآوری هزاران هزار اطلاعات ساخته نشده است. اگر به عصر حجر برگردیم، ذهن‌مان برای پردازش محیط اطراف‌مان طراحی شده است و برای پیش بینی خطر در اطراف‌مان. در آن زمان همه چیز به بقا مربوط می‌شد: شکار کردن برای خوراک، یافتن پناهگاه و امنیت داشتن در برابر خطر و آسیب. همین!

اما در گذر زمان با پیشرفت‌ها و اکتشافات صورت گرفته، مغز‌های ما نیز توسعه پیدا کرد و به آنچه در اطراف‌مان بود خو گرفت. حجم اطلاعاتی که در حال حاضر ما به آن دسترسی داریم در گذر سال‌ها به صورت تصاعدی افزایش یافته و رشد کرده است.

امروز و در عصر اطلاعات، هزینه به دست آوردن داده‌های تازه آن قدر پایین است که به فاصله‌ی نوک انگشتان‌تان از آن‌ها فاصله دارید! و شاید افزایش قدرت ذهن هم یکی از واجبات در این عصر باشد!

در شرایطی که ما توانایی دسترسی به اطلاعات را در اندک زمانی داریم، مقدار اطلاعاتی که مجبوریم پردازش کنیم مدام در حال افزایش است. همگام با پیشرفت فناوری، ماهم امروزه باید کار‌های پیچیده‌تری انجام دهیم، که نیازمند آن است تا به سرعت اطلاعات را از ذهن‌مان بازیابی کنیم. این روزها، مغز‌های ما کمتر اندام‌های حفظ بقا به حساب می‌آیند و بیشتر ماشین‌های شناخت الگو هستند. آن‌ها امروزه ملزم هستند مقادیر زیادی از اطلاعات را پردازش کنند، تا تصمیم‌هایی گرفته شود، و بین هزاران اطلاعات مختلف ارتباط‌هایی برقرار شود.

۲. مغزمان با چالش جدیدی روبروست

در عصر حاضر میزان اطلاعات آن قدر رشد می‌کند که هر چیزی بدون نگهداری جدی و منسجم فقط از ذهن‌مان می‌گذرد (اضافه بار اطلاعات)، و ما نمی‌توانیم بگوییم برای‌مان مفید است یا نه.

در واقع با تعداد بی‌سابقه‌ای از کار‌ها روبرو هستیم که روزانه باید مدیریت‌شان کنیم و انجام بدهیم – که نتیجه‌ی آن اجبار به تقسیم انرژی ذهنی بین امور مختلف در یک لحظه است.

وقتی از به یاد سپردن، تصمیم گیری یا یادگیری مهارت جدید صحبت می‌شود، کدام یک برای‌تان ارزشمندتر است؟ کدام مهارت را ترجیح می‌دهید ایجاد کنید و بهبود ببخشید؟

۳. چطور باید توان مغزمان را بهبود بدهیم

واین همان جایی است که قصد داریم کمک‌تان کنیم وضعیت مغزتان را ارتقاء و بهبود بدهید. بله، درست است! درست مثل یک مشاور یا منشی شخصی، قصد داریم نشان‌تان بدهیم چطور می‌توانید قدرت مغزتان را تقویت کنید و به مغزتان کمک کنید بتواند تمام اطلاعاتی را که به ذهن شما روزانه وارد می‌شود بدون زحمت و تقلا مرتب و دسته بندی کند.

به این کمک بی نظیر «مغز دیجیتال» می‌گویند. بر عکس مغز انسان‌ها، کامپیوتر‌ها در ذخیره سازی اطلاعات بی نظیر هستند. (به لطف پردازش ابری) آن‌ها قابل اعتماد، دقیق و به شدت مفصل و با جزئیات هستند.
از دیدگاه محاسباتی، حافظه شامل سه عنصر کلیدی می‌شود:

۱. ضبط کردن: ذخیره‌ی اطلاعات

۲. سازماندهی: بایگانی کردن به شیوه‌ای منطقی

۳. یادآوری: به خاطر آوردن آن به وقت ضرورت

داشتن مغز دیجیتال، مثل یک کامپیوتر، به همان روش کارساز خواهد بود، چون این چارچوب حافظه نحوه‌ی جریان اطلاعات به داخل و خارج از مغز را هدایت و کنترل می‌کند.

۴. افزایش قدرت ذهن: یادگیری و خلاقیت با ایجاد فضای بیشتر

تعداد زیادی از آدم‌ها در عصر دیجیتال ذخیره‌ی اطلاعات را با یادگیری اشتباه می‌گیرند. یادگیری نیازمند تکرار‌های فاصله دار، به کار بستن مدل‌های آموزشی مختلف، و سپس به کار گیری آن مهارت‌ها است. در صورتی که ذخیره کردن یعنی اطلاعات را مثلا در یک «کتابخانه» نگهداری کنید.

زمانی که به یک کتابخانه می‌روید، کتابی را قرض می‌گیرید تا بخش اطلاعاتی مشخصی را از روی آن بیابید. وقتی کارتان تمام شد، آن را سر جایش می‌گذارید. مغز دیجیتال، به کتاب‌خانه‌ی علم ودانش شخصی شما تبدیل می‌شود. حالا که مغزتان از اجبار به ذخیره‌ی اطلاعات رها شده است، می‌تواند بر جنبه‌های حیاتی‌تر مانند یادگیری، تصمیم گیری، حل مسئله و استخراج معنی از تمام اطلاعات ورودی تمرکز کند.

اینکه کار‌ها را بر یک مبنای روزانه انجام بدهید برای‌تان بسیار آسان‌تر نخواهد بود؟ چه چیزی به پیش پا افتادگی خرید‌های خانه باشد یا چیزی پیچیده مانند برنامه‌ریزی برای آنچه در پروژه‌ای که انجام می‌دهید نیاز دارید. مغز دیجیتال‌تان به شما کمک خواهد کرد بی زحمت و تقلا آن را سازماندهی کنید.

در خبرنامه، ما به شما یاد خواهیم داد چگونه یک سیستم ثبت، سازماندهی و یادآوری اطلاعات بدون زحمت و دردسر به راه بیندازید. همچنین یاد می‌گیرید چطور عادتی ایجاد کنید که بر مغز دیجیتالی‌تان مثل طبیعت دوم، و همه به صورت مرحله به مرحله، تکیه داشته باشد.

۵. مغز دیجیتال برای همه است، هر سن و سالی که دارید

ما اطمینان داریم که بعضی از شما احتمالا این سوال برای‌تان پیش آمده است که آیا این روش برای شما هم واقعا کار می‌کند. ممکن است در دهه‌ی ۵۰ یا ۶۰ سالگی زندگی‌تان حسابی سر حال باشید و دیجیتالی شدن چیزی نباشد که احساس علاقه و نیاز برای همگام شدن با آن داشته باشید.

خب، خبر خوش آنکه داشتن مغز دیجیتالی فقط منحصرا برای عصر هزاره یا نسل نوجوان نیست. لایه‌های بسیاری در مغز دیجیتال وجود دارد، و چیز جالب آن است که مرتبا با پیشرفت‌های جدید در عرصه‌ی فناوری به روز رسانی می‌شود؛ بنابراین خودتان می‌توانید انتخاب کنید که چه مقدار از مغز دیجیتال را می‌خواهید در سبک زندگی کنونی‌تان جای بدهید و به کار ببندید. وقتی صحبت از اتخاذ و به کار گیری مغز دیجیتال می‌شود سن و سال هرگز مانع به حساب نمی‌آید! منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: نکات طلایی ، افزایش قدرت ، ذهن

منبع: ناطقان

کلیدواژه: نکات طلایی افزایش قدرت ذهن افزایش قدرت ذهن مغز دیجیتال ی اطلاعات برای تان ذهن مان ذهن ما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۶۷۵۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیرانوند نباید در پنج بازی گل بخورد؛ رقابت حسینی و پورحمیدی برای کسب دستکش طلایی

به گزارش قدس آنلاین، تیم‌های فوتبال پرسپولیس و سپاهان در هفته بیست و پنج لیگ برتر روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت در ورزشگاه آزادی رو در روی هم قرار گرفتند که این بازی در پایان با نتیجه تساوی بدون گل به پایان رسید.

نکته مهم این دیدار حضور علیرضا بیرانوند دروازه‌بان پرسپولیس درون دروازه این تیم پس از غیبت طولانی مدت به دلیل مصدومیت بود که توانست دروازه خود را بسته نگه دارد تا با ۱۱ کلین شیت پشت سر سید حسین حسینی و حسین پورحمیدی دروازه‌بانان تیم‌های استقلال تهران و تراکتور در رده دوم قرار بگیرد.

تنها پنج هفته تا پایان مسابقات لیگ برتر زمان باقی است و اختلاف بیرانوند با صدر جدول کلین شیت ۳ عدد است و اگر دروازه‌بان شماره یک تیم ملی و پرسپولیس خواهان دریافت جایزه دستکش طلایی است باید حداقل در چهار بازی از پنج دیدار تیمش، دروازه خود را بسته نگه دارد.

پرسپولیس در این پنج هفته، روز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت در قائمشهر میهمان نساجی خواهد بود، شاگردان «اوسمار ویه‌را» پس از آن باید در روز ۲۲ اردیبهشت رو در روی هوادار قرار گیرند. سرخ‌ها در هفته بیست و هشتم، میزبان استقلال خوزستان در ورزشگاه آزادی خواهند بود و در دو هفته پایانی به ترتیب رو در روی شمس آذر در قزوین و مس رفسنجان در تهران قرار خواهند گرفت.

بیرانوند در این پنج بازی کار راحتی نخواهد داشت و در صورتی که رقبای او نتوانند دروازه خود را بسته نگه دارند، دروازه‌بان پرسپولیس می‌تواند بار دیگر جایزه دستکش طلایی را از آن خود کند.

اما آنچه مشخص است رقابت اصلی برای کسب دستکش طلایی میان سید حسین حسینی دروازه بان استقلال حسین پورحمیدی دروازه بان تراکتور است.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • بیرانوند نباید در پنج بازی گل بخورد؛ رقابت حسینی و پورحمیدی برای کسب دستکش طلایی
  • دست‌کش طلایی لیگ جزیره به دروازه‌بان آرسنال رسید
  • رقابت سخت بین حسینی و پورحمیدی برای کسب دستکش طلایی
  • قطعی شد: دستکش طلا برای ستاره آرسنال
  • راز لگد تاریخی آقای مو طلایی بالاخره فاش شد!
  • این قورباغه‌ طلایی سمی‌ترین موجود جهان است
  • استقبال از تنیسور ملی پوش طلایی در سمنان
  • دستگیری اراذل و اوباش در جنوب تهران
  • دستگیری ۲ شرور که در محله فلاح تهران قدرت‌نمایی کردند
  • مغانلو به سمت نیمکت پرسپولیس رفت، رضاییان و احمدزاده نه!