Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-04@06:54:38 GMT

افزایش قدرت جسمی با انجام روش‌های روانشناختی

تاریخ انتشار: ۸ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۳۹۶۵۳۱

افزایش قدرت جسمی با انجام روش‌های روانشناختی

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از ایرنا از اصفهان، علی رشیدی افزود: ورزشکاران که این روزها به خاطر تمرین نکردن به لحاظ جسمانی دچار افت می‌شوند اما از بُعد روانی در خانه می‌توان تمریناتی انجام داد که ذهن و روان آنان در اوج بماند و هم تا اندازه‌ای بدن ورزشکار تمرین کند.

وی تصریح کرد: بهترین پیشنهاد بر اساس تکنیک‌های تصویرسازی ذهنی است و بر این مبنا، ورزشکار باید در محیطی آرام چشمان خود رابسته و ذهن خود را به مکانی که همیشه تمرین می‌کرد ببرد، همه مراحل آماده شدن برای تمرین، گرم کردن و آنگاه برنامه‌های تمرینش را یکی‌یکی در ذهن خود انجام دهد، حتی باید تلاش کند چنان ذهن خود را درگیر سازد که صداهای محیط تمرین را هم به درستی بشنود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این روانشناس ورزشی خاطرنشان کرد: ورزشکار حتی با تصویرسازی ذهنی می‌تواند به سالن، باشگاه و ورزشگاه رفته و فضای پرهیاهو و هیجان انگیز آنجا را هرچه زنده‌تر در ذهنش ببیند و حتی در رقابت شرکت کند، در این هنگام عضله‌های ورزشکار هرچند نه در مقیاس واقعی، اما بصورت غیرمحسوس حرکت و فعالیت می‌کنند و قوی می‌شوند.

وی افزود: یکی دیگر از این تکنیک‌ها افزون بر آنچه پیرامون تکنیک‌های تصویرسازی ذهنی گفته شد، برداشتن یک دفترچه و روی کاغذ آوردن ارزیابی‌های خود از نقطه قوت‌ها و کاستی ها در زمینه‌های فنی، بدنی و روانی و فاکتورهای گوناگون ورزش مربوطه است، اگر این کار به درستی انجام شود مفید و راهگشا خواهد بود، زیرا در همان تمرینات تصویرسازی ذهنی، ورزشکار می‌تواند با تمرکز بیشتر روی کاستی‌ها، به حل، رفع و بهبود آن‌ها کمک کند.

ماندن در خانه فرصتی مناسب برای دانش‌افزایی ورزشکاران

رشیدی در بخش دیگری از صحبت‌های خود ماندن در خانه را زمان مناسبی برای ورزشکاران دانست تا با  مطالعه و پژوهش سطح دانش و تخصص خود را ارتقا دهند.

به گفته این روانشناس بالینی، ورزشکاران معمولا در روزهای عادی به دلیل حضور در باشگاه‌ها و تمرینات وقت چندانی برای برخی کارها از جمله مباحث تخصصی علمی ندارند ولی در این روز و شب ها که ناگزیر در منزل هستند، قادرند از این فرصت نهایت بهره را ببرند.

وی اضافه کرد: بی‌شک با پایان دوران ماندن در خانه ورزشکاران همچون سایر اشخاص به کار حرفه‌ای خود بازمی‌گردند و عادت به مطالعه و انجام پژوهش در این زمان، زندگی حرفه‌ای آنان به مراتب بهتر خواهد شد.

این پژوهشگر ورزشی اظهار کرد: این روزگار فرصت بسیار خوبی برای دانش‌افزایی در زمینه‌های مورد علاقه است، کتاب خواندن و بهره بردن از منابع بیکران موجود در اینترنت نه تنها موجب دانش‌افزایی می‌شود، بلکه از خستگی روانی که بسیاری و شاید همه ما را تهدید می‌کند، جلوگیری خواهد کرد.

رشیدی تاکید کرد: ورزشکاران که به طور معمول در قیاس با دیگران نه تنها در پتانسیل‌های جسمانی بلکه در توان‌مندی‌های روانی بالاتر هستند، باید در این روزها نقش خود را در دمیدن حس شادی و امید به دیگران، فضای خانواده‌ها، محیط زندگی و جامعه به خوبی انجام دهند.

وی گفت: ویروس‌ها به چشم دیده نمی‌شوند اما شاید این روزها چشم همه ما و جهان را به چیزهای بسیاری باز کرده باشند و امید که تک‌تک ما آدم‌ها و جهان بشریت عبرت‌های این روزگار را آموخته باشیم.

این روانشناس اصفهانی اظهار امیدواری کرد که روزهای روشن، فشردن دست دوستان، کنار هم بودن، گفتن و خندیدن، هیاهو و نشاط کوچه‌ها و خیابان‌های میهن همه جهان و رونق دوباره ورزش، باشگاه‌ها، تفریح و فعالیت ورزشکاران با مشارکت بازگردد.

شیوع ویروس کرونا اواخر دسامبر گذشته (آذر/دی۹۸) از چین آغاز شد و تاکنون هزاران نفر در آن کشور و سایر کشورها از جمله ایران به ویروس مبتلا شده‌اند و به همین دلیل بیشتر فعالیت‌های ورزشی در سطح جهان متوقف شد.

بر اساس آمار و ارقام بیش از سه میلیون نفر ورزشکار سازمان‌یافته بصورت حرفه‌ای و نیمه‌حرفه‌ای در ایران فعالیت دارند.

بیش از ۳۱۱ هزار ورزشکار سازمان‌یافته در استان اصفهان فعالیت می‌کنند و افزون بر یکهزار و ۳۵۰ باشگاه ورزشی در این خطه وجود دارد.

کد خبر 495768 برچسب‌ها كرونا در ايران ورزش استان اصفهان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كرونا در ايران ورزش استان اصفهان تصویرسازی ذهنی حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۹۶۵۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت‌های تاثیرگذاری برای رفع مشکل آب اصفهان در حال انجام است

رئیس شورای اسلامی شهرستان اصفهان گفت: فعالیت‌های بزرگ و تاثیرگذاری در راستای حل معضلات استان، به‌ویژه مسئله آب صورت گرفته است و اعتباراتی از سمت شهرداری برای رفع این مشکل اختصاص داده شده است و امیدواریم این مشکل زودتر از زمان مقرر رفع شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مجید نادرالاصلی امروز_ پنج‌شنبه سیزدهم اردیبهشت_ در جلسه همایش شورای اسلامی شهری و روستایی شهرستان اصفهان با بیان اینکه برای برگزاری این همایش و دورهمی بیش از یک‌ماه تلاش شده است، اظهار کرد: در طول سال تلاش اعضای شوراها بر این است که در حوزه‌های مربوط به اصفهان بتوانیم در خصوص مشکلات مختلف، طرح موضوع انجام شده و مصوبه‌ها پیگیری شود.

وی با اشاره به اینکه بزرگترین افتخار اعضای شوراهای اسلامی شهر و روستا، نمایندگی مردم است، افزود: سعی داشتیم با استفاده از حیات طیبه‌ای که خدا اهدا کرده است، با فشار، سختی‌ها و موانع موجود غلبه کرده و به رفع مشکلات و حل مسائل مردم بپردازیم.

رئیس شورای اسلامی شهرستان اصفهان در خصوص چالش آب در اصفهان با بیان اینکه به‌دنبال پیگیری مسائل مربوط به آب اصفهان هستیم، عنوان کرد: نزدیک ۲۵ سال است که آب اصفهان را به بهانه‌های مختلف از شهرستان خارج کردند و با ارائه طرح تونل سوم قصد جبران آن را داشتند، با این وجود تونل تأسیس شد، اما سدی برای آن ساخته نشد.

نادرالاصلی با بیان اینکه آب دریاها مناسب استفاده عموم مردم نیست، چراکه بهره‌برداری آن برای صنایع خواهد بود، ادامه داد: ۱۷۰ میلیون متر مکعب آب مورد انتقال قرار گرفت که فاز نخست آن، ۷۰ میلیون متر مکعب است، همچنین بیش از ۱۲۰ هزار میلیارد تومان توسط صنایع برای این آب هزینه شده است.

وی با اشاره به اینکه مشکل آب در اصفهان به حدی رسید که مقام معظم رهبری و رئیس جمهور در سخنان خود مشکل اصلی استان را مشکل آب بیان کردند، خاطرنشان کرد: فعالیت‌های بزرگ و تأثیرگذاری در راستای حل معضلات استان به ویژه مسئله آب صورت گرفته است و اعتباراتی از سمت شهرداری برای رفع این مشکل اختصاص داده شده و امیدواریم زودتر از زمان مقرر این مشکل رفع شود.

رئیس شورای اسلامی شهرستان اصفهان با تاکید بر اینکه مردم دغدغه‌مند اصفهان نسبت به مسئله آب نگران هستند، اضافه کرد: زیرساخت‌های سامانه تأمین آب شرب حلقه اصفهان بزرگ که علاوه بر انتقال آب، آن را تصفیه می‌کند، انجام شده است، اما در فاز اول نیمه‌کاره ماند، همچنین لوله‌گذاری ۵۳۰ کیلومتر لوله ۲۰۰۰ از دو مسیر کمشچه و ورزنه به سمت سیرجان در ۱۸ ماه انجام شده که در دنیای فنی بی‌سابقه است.

کد خبر 750159

دیگر خبرها

  • بیماری مرموز؛ بلای جان نظامیان اسرائیلی
  • سازمان جهانی بهداشت: سوءتغذیه در نوار غزه افزایش یافته است
  • ابوترابی‌فرد: عملیات «وعده صادق» قدرت فرماندهی ایران را نشان داد
  • فعالیت‌های تاثیرگذاری برای رفع مشکل آب اصفهان در حال انجام است
  • مشکلات روانشناختی چه ارتباطی با چاقی دارد؟
  • بیماری روانشناختی و فشار خون از عوامل چاقی هستند
  • آشپز‌های فرانسوی در خدمت ورزشکاران المپیک!
  • پاشنه و یک تمرین ساده برای داشتن پاهایی قوی و سالم/ روش انجام حرکت، فواید و تغییرات مورد انتظار (+فیلم)
  • همایش پهلوانان و باستانی کاران شهرضا
  • اعزام گلبال به پارالمپیک قطعی شد